Denní menu

Pondělí 11. 02. 2019

  Množství Cena (Kč)

Kukuřičná polévka se zakysanou smetanou a chlebovými krutóny

35,–

Grilované medailonky z panenky, podávané na rýži tří barev se sušenými tomaty, bylinkami a parmezánem

139,–

Gnocchi da Capo, s kuřecím masem, drcenými tomaty, kapkou smetany a trhanou mozzarellou

129,–

Smažený karbanátek s bramborovou kaší a okurkovým salátem

119,–

Čerstvé těstoviny se sušenými tomaty, pestem, cuketou a italským sýrem

135,–

Listový salát s rozpečenou tortillou, plněnou kuřecím masem a mozzarellou

145,–

Úterý 12. 02. 2019

  Množství Cena (Kč)

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

35,–

Grilovaný hovězí flank steak (120g), podávaný s čedarovou omáčkou, grilovanými žampióny a bramborovými rősti

149,–

Kuřecí rarášky v lehce pikantním těstíčku se šťouchaným bramborem s pórkem a koktejlovou omáčkou

129,–

Vepřové výpečky se špenátem a variací knedlíků

119,–

Čerstvé těstoviny se sušenými tomaty, pestem, cuketou a italským sýrem

135,–

Listový salát s rozpečenou tortillou, plněnou kuřecím masem a mozzarellou

145,–

Středa 13. 02. 2019

  Množství Cena (Kč)

Bramborová polévka s žampióny

35,–

Medailonky z pečeně s mléčnou bramborovou kaší a smaženými růžičkami květáku

139,–

Grilovaná kuřecí křídla s kukuřičným klasem, pečenými brambory s pažitkovou pomazánkou a sladko pálivou omáčkou

129,–

Smažený hermelín na křupavém salátu s tomaty, majonézou, brusinkami a rozpečenou bagetou

129,–

Bavorské vdolečky s povidly, strouhaným tvarohem a zakysanou smetanou

79,–

Listový salát s rozpečenou tortillou, plněnou kuřecím masem a mozzarellou

145,–

Čtvrtek 14. 02. 2019

  Množství Cena (Kč)

Brokolicová polévka s uzeným lososem

35,–

Pečený steak z lososa (100g), podávaný s chorizovou omáčkou, dýňovým pyré a rozmarýnovými pařížskými brambory

139,–

Mix Gril, grilovaný plátek krkovice a kuřecích prsou s opečenými fazolkami, hranolkami a okurkovou majonézou

129,–

Vepřové kostky v mrkvi s domácím kmínovým rozpekem

119,–

Čerstvé těstoviny se sušenými tomaty, pestem, cuketou a italským sýrem

135,–

Listový salát s rozpečenou tortillou, plněnou kuřecím masem a mozzarellou

145,–

Pátek 15. 02. 2019

  Množství Cena (Kč)

Cibulová polévka se sýrovými krutóny

35,–

Kuřecí řízek v corn flakes, podávaný na teplém bramborovém salátu s grilovanou zeleninou, parmezánem a bazalkovou majonézou

139,–

Chimi Changas, smažená tortilla plněná směsí z mletého masa a fazolí, podávaná se salátem coleslaw a jogurtovým dipem

129,–

Zapečené těstoviny s uzeným masem a vejci, podávané se salátem z červené řepy

109,–

Čerstvé těstoviny se sušenými tomaty, pestem, cuketou a italským sýrem

135,–

Listový salát s rozpečenou tortillou, plněnou kuřecím masem a mozzarellou

145,–

Sobota 16. 02. 2019

  Množství Cena (Kč)

LEHKÝ GULÁŠ Z KRŮTÍHO MASA s lehce zauzenou paprikou a cuketovými bramboráčky

0,15 155,–

TOSKÁNSKÝ VEPŘOVÝ GULÁŠ v základu s kořenovou zeleninou na červeném víně, bylinkové spetzzle

0,15 179,–

PIKANTÍ PIVNÍ GULÁŠ z hovězí kližky s černou Barborou a červenou cibulí v chlebovém bochníku

0,2 205,–

Neděle 17. 02. 2019

  Množství Cena (Kč)

LEHKÝ GULÁŠ Z KRŮTÍHO MASA s lehce zauzenou paprikou a cuketovými bramboráčky

0,15 155,–

TOSKÁNSKÝ VEPŘOVÝ GULÁŠ v základu s kořenovou zeleninou na červeném víně, bylinkové spetzzle

0,15 179,–

PIKANTÍ PIVNÍ GULÁŠ z hovězí kližky s černou Barborou a červenou cibulí v chlebovém bochníku

0,2 205,–

POTREFENÁ HUSA
Kopeckého sady
Martinská 1, Plzeň

Zobrazit na mapě

Otevírací doba:
PO – ČT 11:00 – 23:30
11:00 – 01:00
SO 11:30 – 01:00
NE 11:30 – 22:30

Manažer restaurace:

Michaela Dvořáková

Šéfkuchař:
Jan Herout

Rezervace:
377 320 832